Δευτέρα, Απριλίου 17, 2006

"ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ"

Ας σοβαρευτούμε .!!!
Δευτέρα πρωί και ώρα 8:00. Στο γραφείο της Διεύθυνσης για πρωινό συμβούλιο. Φτάνει η πρωινή τοπική εφημερίδα. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Την ανοίγω όσο η Θ. μιλάει στο τηλέφωνο. Σελίδα 3 , τίτλος “Οι μπλόγκερ πήραν τα όπλα τους.”.
Μπα σκέφτομαι τα μάτια μου κάνουν πουλάκια πρωί-πρωί . Συνεχίζω:”Κύμα διαμαρτυρίας ξεσηκώνουν στα ιστολόγια της Θεσσαλονίκης τα σχέδια για την ανάπλαση της Αριστοτέλους” επιμέλεια ΘΩΜΑΣ ΤΖΗΡΟΣ.”
Διαβάζω βιαστικά :Θεσσαλονικείς αλλά και επισκέπτες της πόλης ξεκίνησαν μια σειρά διαμαρτυριών μέσα από τα ιστολόγια τους (blogs) αμέσως μετά την ενημέρωσή τους για το σχέδιο ανάπλασης της Αριστοτέλους που αποφάσισε ο δήμος Θεσσαλονίκης…..
Και είναι όλοι εκεί Πάνος, Λαμπρούκος, Anemos, … και πολλοί άλλοι…

Διασχίζω σαν βολίδα την σάλα, φτάνω στην lemon, , ζητάω συγνώμη από τους πελάτες της και της απλώνω την εφημερίδα πάνω στο γραφείο. ΧΑ!! Ίδια αντίδραση με μένα. ”Κάνουν πουλάκια τα μάτια μου με ρωτάει?” η συνέχεια δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν.
Απλά το μόνο που ήθελα να πω σε όλους εσάς, που μέσα από τα ιστολόγιά σας αγωνίζεστε για την πλατεία μας, την ομορφιά, την ιστορία της και την καλαισθησία της είναι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

1 σχόλιο:

Λαμπρούκος είπε...

Xixixi, θα τον τρελάνουμε τον ήλιο σίγουρα ναι!