Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2007

ΑΝΤΟΧΕΣ

Κουράστηκα... δεν αντέχω άλλο. Όλα μου μοιάζουν βουνό. Το σπίτι, η δουλειά, οι υποχρεώσεις. Κουράστηκα να λύνω προβλήματα παντού και να δίνω λύσεις. Θέλω λίγη ηρεμία. Λίγη ησυχία. Οι αντοχές μου έχουν φτάσει στο τέλος τους, ή όπως είπε και κάποιος καλός φίλος: "υπερεκτίμησες τις εφεδρείες σου γλυκιά μου".

Παρασκευή, Ιανουαρίου 26, 2007

...ΤΟ ΧΑΟΣ...

Εδώ και βδομάδες, κάθε φορά που μπαίνω στο σπίτι μου «σαλτάρω»!!!!

Το κοιτάζω και σκέφτομαι πως αυτό δεν είναι το «δικό» μου σπίτι.

Θεέ μου είναι δυνατόν?!!!

Βόμβα έχει πέσει εδώ μέσα?

Κλείνω τα μάτια και προσπερνάω το σαλόνι….( δεξιά ο καναπές γεμάτος ασιδέρωτα ρούχα, μου κλείνουν το μάτι για να τα προσέξω, αλλά εγώ τα προσπερνάω κάνοντας πως δεν τα βλέπω) και κατεβαίνω τις σκάλες.

Παρένθεση: Το σπίτι μου είναι τελείως ανάποδο σαν τον πρώην σύζυγό μου. Πάνω το σαλόνι και κάτω οι λειτουργικοί χώροι.

……………………………………………………………

(Τρία τέταρτα αργότερα)

Ορίστε δεν μου φτάνουν τα δικά μου προβλήματα, δεν μου φτάνει η κατάθλιψή μου, δεν μου φτάνει το άγχος μου, ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

Δεν αντέχω άλλο. Ούτε ένα post δεν σ΄αφήνουν να κάνεις. Ούτε να γράψεις, ούτε να εκφραστείς, ούτε να εκντονωθείς. ΓΙΑΤΙ?

Τι έχω? Γράφει έξω από την πόρτα μου Ψυχολόγος-ψυχαναλύτρια? Σύμβουλος γάμου? (ποιος ΕΓΩ??????? Με έναν διαλυμένο γάμο?)

Ορίστε πάει και η έμπνευση, πάει και η διάθεση για εκτόνωση πάνε κι όλα. Ας τον άνεμο πια (για να μην βρίσω όπως βρίζω συνήθως και χάσετε κάθε ιδέα για το άτομό μου)

........................................................................

Υ.Γ.: Η συνέχεια του ΧΑΟΥΣ άλλη φορά....

Δευτέρα, Ιανουαρίου 22, 2007

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ο Θανάσης, λοιπόν, μαθηματικός στο επάγγελμα, έστειλε από το ξενοδοχείο το παρακάτω fax στη σύζυγό του:
"Αγάπη μου. 'Οπως καλύτερα από εμένα γνωρίζεις, είσαι 56 χρονών. Σαν άντρας έχω μερικές ανάγκες που εσύ πλέον δε μπορείς να μου τις καλύψεις. Ελπίζω να μην το πάρεις στραβά, αλλά τώρα που διαβάζεις αυτό το fax, εγώ βρίσκομαι σ΄ένα ξενοδοχείο με την 20χρονη βοηθό μου. Στο σπίτι θα επιστρέψω αργά το βράδυ. Μη με περιμένεις. Με πολλή αγάπη. Ο Θανάσης σου".

Ενώ λοιπόν, ο Θανάσης ήταν στο δωμάτιο με την 20χρονη, χτύπησε η πόρτα και ο γκρουμ του έδωσε ένα fax το οποίο έλεγε:

"Αγαπημένε μου Θανάση. Είμαστε συνομήλικοι. Είσαι κι εσύ 56 χρονών. Σου στέλνω αυτό το fax από παραθαλάσσιο ξενοδοχείο, για να σε πληροφορήσω ότι βρίσκομαι σε δωμάτιο με τον 20χρονο νεαρό που καθαρίζει την πισίνα του σπιτιού μας. Όπως σίγουρα γνωρίζεις καλύτερα, σαν μαθηματικός που είσαι, το 20 μπαίνει στο 56 πιο πολλές φορές από όσες το 56 στο 20. Εγώ θα αργήσω πολύ περισσότερο το βράδυ.... Μη με περιμένεις. Με πολλή αγάπη. Η γιναίκα σου".

Υ.Γ. Τι ωραίο πράγμα είναι να βλέπεις εν έτει 2007 ζευγάρια να επικοινωνούν!!!!!

Κυριακή, Ιανουαρίου 21, 2007

41!!!!!!!!!!!!!!!!

Σάββατο, Ιανουαρίου 20, 2007

ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ!!!!!!

Πως είναι οι μέρες των γεννεθλίων σας?
Όμορφες? μελαγχολικές?Γεμάτες? Άδειες?
Η δική μου.... αλήθεια δεν ξέρω πως είναι. Πάντα έλεγα πως δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία μου.
Σήμερα έκλεισα τα 41!!!!!

Ποτέ δεν έκανα απολογισμό την ημέρα των γεννεθλίων μου. Σήμερα όμως ανοίγοντας τα μάτια από τον βαθύ μεσημεριανό λήθαργο, το μυαλό άρχισε σαν μικροϋπολογιστής να ανακαλεί δεδομένα και να τα αναλύει.Κρακ, κρακ, κρακ, κρακ,....θαρρείς και δούλευε με κάρβουνο!!!!! Και ξέρετε τις βλαβερές συνέπειες του κάρβουνου έτσι? κάνπα, μουτζούρα, βήχας, δάκρυα στα μάτια... Σ.......!!!!

Υ.Γ.Κάπως έτσι είναι και η τούρτα μου.Bitter σοκολάτα. Αλλά είναι ακόμα στο κουτί της στο ψυγείο.....